top of page
Behangpapier
Behangpapier

Ook de wereld van het behang is onderhevig aan trends. In een rustige, aangename sfeer kan u alle mogelijkheden bekijken. Behangpapier kan uw leef- of werkruimte een totaal andere sfeer bezorgen. Met behangpapier kunt u elke kamer een persoonlijk karakter geven, terwijl alle ruimtes moeiteloos op elkaar aansluiten en uw woning één gezicht behoudt. Behangpapier koopt u beter niet online, je moet de kwaliteit aanvoelen en de kleuren zien.

Maak een afspraak in de winkel en we bekijken samen de mogelijkheden. 

queens-square-wallpaper-by-morris-and-co
Morris & co


    William Morris (1834-1896) was de meest invloedrijke ontwerper van de negentiende eeuw. Morris was politiek theoreticus, geleerde, vertaler en uitgever, een milieuactivist, schrijver en dichter, maar ook een uitstekende ontwerper. Onder zijn leiding groeide Morris & Co. uit tot een bloeiend en modieus decoratiebedrijf dat bekend stond om zijn behang en textiel.

20190919_121249.jpg
Cole & son

Cole & Son-behangcollecties, opgericht in 1875, vertegenwoordigen stijlen door de eeuwen heen en bevatten enkele van de meest historische behangontwerpen ter wereld. Cole & Sons hebben behang geleverd voor veel historische huizen, waaronder Buckingham Palace.

Pierre frey .jpg


    De durf van de stijl en creaties van het Maison Pierre Frey komt tot uiting in vele muren. Grote dessins, geometrische vormen of materiaaleffecten, de kleurenpaletten zijn beschikbaar op verschillende dragers en met behulp van verschillende technieken: matte verf, lak, stof met papieren rug, breed vliespapier, digitaal of traditioneel drukwerk ...

Pierre Frey
wp20476-fleurs-d_iris-aquamarine_1.jpg


 Met een wereldwijde distributie via meerdere kanalen in meer dan 70 landen, is MINDTHEGAP in korte tijd uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van design en een bekend merk onder luxe interieurbedrijven. Elk jaar lanceert het merk verschillende lifestylecollecties van gecoördineerde woninginrichting, geïnspireerd door de wereldwijde cultuur en iconische creaties van de mensheid.

Mindthegap
linwood.jpg


Voor ons is het persoonlijk, van de kwaliteit van onze ontwerpen tot ons serviceniveau. Op die nogal Engelse manier kruisen we de werelden van creativiteit en innovatie om onderscheidende collecties stoffen en behang te produceren. Linwood

Linwood
blackedition.jpg
Black Edition


 Black Edition biedt exclusief ontworpen collecties doordrenkt met rijke, eigentijdse elegantie. Gemaakt voor de luxe interieurmarkt Black Edition combineert verfijnde texturen, innovatieve weeftechnieken en ambachtelijke effecten met een visionair kleurenpalet.

bottom of page