top of page
Meubelstoffering
Meubelstoffenring

Meubelstoffering doe we eigenhandig in het atelier.  Zo kunnen we beter inspelen op de trends en de vraag van de klant. Dat maakt het meubel persoonlijk en uniek . Al de ontwerpen zijn exclusief. We bieden een ruim gamma van stoffen  , passementerie en afwerkingen aan. Maak een afspraak om alle mogelijkheden te bekijken.

 

Pierre frey .jpg


    De durf van de stijl en creaties van het Maison Pierre Frey komt tot uiting in vele muren. Grote dessins, geometrische vormen of materiaaleffecten, de kleurenpaletten zijn beschikbaar op verschillende dragers en met behulp van verschillende technieken: matte verf, lak, stof met papieren rug, breed vliespapier, digitaal of traditioneel drukwerk ...

Pierre Frey
jimthompson.jpg


    Onze stoffen hebben een buitengewoon erfgoed dat is gebaseerd op de ideologie van ene James HW Thompson. Jim Thompson was een Amerikaanse architect en kunstverzamelaar, geboren in 1906 en opgeleid aan Princeton University. Hij beoefende architectuur in New York in de jaren dertig en raakte geïnteresseerd in toneel- en kostuumontwerp als directeur van het Ballet Russe de Monte Carlo, een uitloper van de baanbrekende Ballets Russes.

Jim Thompson
Gertvoorjans.jpg


    Jim Thompson heeft samen met interieur- en architectonisch extraordinaire Gert Voorjans een uitbundige stoffencollectie gecreëerd. Kleur deelt Jim Thompson's voorliefde voor levendigheid en is een belangrijk onderdeel van Gert's ontwerpen. Zijn plannen zijn notoir onconventioneel, altijd innovatief en verrassend.

Gert Voorjans
houles.jpg


    TRIMMINGS 
Tegenwoordig biedt HOULÈS een uitgebreide selectie hoogwaardige accessoires voor elk interieur. 
Klassieke collecties, vaak geïnspireerd op archiefdocumenten, krijgen een frisse uitstraling, terwijl meer eigentijdse collecties grafische, artistieke patronen en details bevatten.

Houles
Designs-of-the-time-Canoa-1024x682.jpg


Designs Of The Time is een Belgisch bedrijf opgericht in 1998 door de familie Puylaert. 

In hun interieurtextiel omarmen ze een gevoel van imperfectie dat past bij hun liefde voor natuurlijke materialen en ongedwongen, onbehandelde looks. 

Het werk van deze familie draait om een ​​diepe liefde voor vakmanschap, authenticiteit en doordachte creatieve ontwerpen. 

Dit, samen met hun zachte karakter, resulteert in interieurtextielcollecties van discrete luxe die een hoop warme gevoelens in elk huis ademen.

Design of the time
Signature-Print-Collection-Page-893x580.
GP&J baker

Vandaag de dag blijft GP & J Baker zijn reputatie uitbreiden als een van 's werelds innovators op het gebied van stofdesign. De grootste en meest uitgebreide showroom in het Design Centre van Chelsea Harbour toont stoffen, wandbekleding, meubels en passementen van GP & J Baker en de aanverwante merken Threads en Baker Lifestyle, evenals Kravet, Lee Jofa, Brunschwig & Fils. Daarnaast produceert het bedrijf onder licentie ook luxe stoffen, behangpapier en accessoires voor Mulberry Home. Een tweede mooie showroom in de 'Design Street' van Parijs, rue du Mail, voert ook deze uitstekende merken.

Clarke & clarke goridijnen behangpapier
Carlucci stoffen behang
Rubelli gordijnen
christian lacroix Gordijnen behanpaper
Linwood fabrics & wallpaper
Black edition gordijnen stoffering
 Aristie gordijnen meubelstoffering
ralph lauren.jpg
Chivasso stoffen
Dedar fabrics stoffen
Casamance stoffen gordijnen
Soleil bleu fabrics
bottom of page