Modern, klassiek, landelijk, tijdloos: we hebben stoffen en stijlen voor elk interieur. Bij een plaatsbezoek onderzoeken we samen welke elementen uw interieur het meest recht aandoen: gordijnen, overgordijnen, optrekgordijnen, paneelgordijnen, houten lamellen, rolgordijnen, shutters, gemoltoneerde overgordijnen eventueel met exclusieve passementen. De mogelijkheden zijn oneindig, vandaar dat vanzelfsprekend Sir-Arthur Interior u op een professionele manier bijstaat met het maken van de juiste keuze. Onze meerwaarde bestaat erin om met de juiste stoffen uiterst verrassende combinaties te creëren.

 

Alle voorstellen berekenen we in een vrijblijvende offerte. 

Covid korting - 19 %  op alle raamdecoratie van 15 maart tot en met 11 april 2021.

Maak uw afspraak op +32(0) 476 44 33 20


    Villa Nova, opgericht in 1993, is een jong en levendig merk met de filosofie om moderne, veelzijdige stoffen, wandbekleding en accessoires te creëren die een betaalbare stijl bieden. 

Villa Nova is een divisie van The Romo Group, met een toegewijd team van getalenteerde in-house designers.

Pierre Frey, de belangrijkste Franse speler in huishoudtextiel, is ook een familieverhaal, het verhaal van een passie voor decoratie die al drie generaties lang als erfgoed wordt doorgegeven. Even respectvol voor de afgelopen jaren als hij naar de toekomst kijkt, omringt Patrick Frey zich achtereenvolgens met zijn 3 zonen Pierre, Vincent en Matthieu om het terrein van het bedrijf te leiden en uit te breiden met gemeenschappelijke waarden: de liefde voor mooi werk, aanbidding van details en de impuls van de schepping.

CARLUCCI
WIJ LEVEN ONZE PASSIE VOOR HIGH-END INTERIEURTEXTIEL.
CARLUCCI belichaamt de passie voor het buitengewone. Geïnspireerd door tijdgeest en mode, creëren we elegant high-end textiel, behang en tapijten van kostbare materialen en in zelfverzekerde gloeiende kleuren. De collectie fascineert met een onmiskenbare mix van verfijnde sensualiteit en exclusieve coolness. Maak deel uit van de CARLUCCI-wereld.

Dedar, opgericht in 1976, is een door een familie gerund stoffenhuis dat een persoonlijke stijl uitdrukt met zijn hypermoderne eigentijdse collecties. Gelegen dicht bij Como, in het hart van een productiedistrict, experimenteert en innoveert Dedar om productperfectie te bereiken door een voortdurende dialoog met die ambachtslieden en textielspecialisten die het meest vertrouwd zijn met de technieken die worden gebruikt bij de productie van uitstekende stoffen. Gekenmerkt door verleidelijke kleurenpaletten en onverwachte patronen, combineren de stoffen van Dedar kostbare garens met onderzoek naar vezeltechnologie om verschillende oplossingen te bieden voor gordijnen, stoffering en wandbekleding van tijdloze elegantie

Designers guild godijnen stoffering
christian lacroix Gordijnen behanpaper
Rubelli gordijnen
Designs-of-the-time
ralph lauren stoffen gordijnen
Chivasso stoffen
Dedar fabrics stoffen
Camengo stoffen
braquenié.png
decortex_1.jpg
logo pierre frey.png
ROMO-LOGO.jpg
fadini.jpg

Sir-Arthur Interior Sint katelijnevest 13 2000 Antwerpen

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon